Seminár a skúšky dogdancingu s Peťkou Malou

29.05.2012 00:00

Víkend, na ktorý som sa tak veľmi tešila dopadol skvelo, v piatok som sa nevedela dočkať príchodu mojej super kamarátky Peťky Malej, ktorá nás poctila svojou navštevou z Čiech. Jej príchod sme oslávili dobrým obedíkom teda aspom podľa jej slov jej obed chutil a rozkecávali sme sa o všeličom možnom. Psíci sa medzi sebou zvítali taktiež a my sme začali s fotením našich štvornohých kamarátov. Deň prebehol ako voda rýchlo a nastal deň, keď sme čakali príchod kamarátov na seminár. Peťa nás pekne rozložila a začala s výkladom, bol to super deň, pri ktorom sme sa aj pekne opálli, nakoľko nás slniečko umorilo asi všetkých, preberali sme všetko od motivácie až po prácu s klikerom. Myslím, že si všetci odniesli super informácie a pomôže im to pri ďalšej práci so svojím miláčikom. Po úmornom dni sme si večer sadli k telke a môj manžel spolu s Peťou sa venovali výberu pesničiek na CD, ktoré si Peťka vyberala do svojho repertoáru.

Ďalší deň, už bol aj pre mňa ťažkým, nakoľko sme s Lunkou skladali až tri skúšky F1, DwD1  HTm1

naš konečný výsledok bol F1 - výborná, MD1 - veľmi dobrá a HTm1 - disk

deň utekal ako voda a blížila sa tá chvíľa rozlúčiť sa zo super človekom, ktorý nám strašne pomohol za ten víkend s prácou so psíkmi a nehovoriac o vzťahu Peťky a malej Adušky. Pre malú sa stal tento víkend výnimočným a len si utvrdila to čo aj si vždy myslela, že Peťa je super človek a hlavne kamarátka. Peťka bola nadšená s prácou malej a s Marleym, majú super vzťah a ak to malá nepokazí tak to bude super dvojica a z toho mala Peťa asi najväčšiu radosť.

S pocitom, že sa uvidíme zas v júni Peťa sadla do auta, a odišla :( Ale ešte predtým vystískala celú rodinu vrátane psov, my sme sa rozlúčili aj s Megerkou, ktorej sa víkend páčil tiež si myslím. Malá Aduška zdržiavala slzy na krajíčku, ale držala ju myšlienka že o mesiac bude snami Peťka zas.